Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!

Tekan sini untuk join


BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :


Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.








Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 1559



Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!


SELAMAT HARI LAHIR !!!
❤~ Semoga panjang umur,murah rezeki,dilindungi Allah selalu dan sentiasa cemerlang di dunia juga akhirat.InsyaAllah..

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway


Dapat Hadiah Dari Eymasu Craft




Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu..Betul tak?? Itu laa yang selalu orang sebut. Mesti suka bila dapat hadiah kan? Hehehe.. So I am..

First of all, saya nak ucapkan terima kasih kepada pengurus blog saya sementara saya sedang struggle nak jawab exam hari tu. 2nd, saya ucakan terima kasih kepada penganjur dan juga penaja untuk Giveaway by Fatin Diana. 




Hadiah yang saya terima, ialah 10 pcs Pin Shawl yang super duper cute namatey ikhlas dari Eymasu Craft..

Awak.. awak.. kalau laa rasa macam berminat je nak ada cute2 pin shawl atau pun any accessories like bracelet, earring, bangle and many more, cepat2 tau contact Sis Eymasu di Eymasu Craft..